Pages

A venit timpul sa pregatim ceva dulce...o combinatie un pic ciudata de sarat cu dulce , dar delicios. Este un desert usor ce nu necesita foarte mult timp de pregatire.





INGREDIENTE:
  • 300 g branza de vaci;
  • 2 oua ;
  • sare ;
  • 3-4 linguri faina ;
  • 2 linguri de ulei ;
  • gem de afine ;
  • smantana.
MOD DE PREPARARE :
Se freaca bine branza cu galbenusurile,se sareaza,se adauga faina si albusurile batute spuma.Pentru economie de timp se pot pune ouale intregi, dar cu albusurile batute, papanasii sunt mai pufosi.Pe fundul de lemn presarat cu faina, se formeaza papanasii ca niste chiftele,iar in mijloc se gauresc.Se formeaza si bilute din coca pentru a le pune in gaura de la papanasi.Se prajesc in ulei fierbinte, pe amandoua partile,se dau la masa fierbinti,cu smantana si gem de afine.

Pofta buna!

Timp de preparare: 45 minute

0 responses to "Papanasi cu dulceata de afine"

Trimiteți un comentariu