Pages

Haideti sa "bucatarim"! Saptamana trecuta a fost ziua sotului meu si am pregatit pentru aperitiv "Bruschete". Cred ca astfel orice oaspete poate fi cucerit inca de la aperitiv. A fost agitatie mare in casa si timpul era foarte scurt, oaspetii urmand sa vina din clipa in clipa, bineinteles nicicum la ora stabilita.


INGREDIENTE:
  • 2 baghete din faina integrala;
  • 6 rosii;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • 1 legatura de busuioc;
  • 1 lingura de oregano uscat;
  • 300 g masline naturale;
  • 100 g somon afumat;
  • 1 lingura de ulei de masline;
  • 1 lamaie ;
  • sare si piper.
MOD DE PREPARARE:
Se taie painea felii si se prajeste in toaster pana se rumeneste.
Cateii de usturoi se taie in doua si se ung feliile de paine.
Am pregatit 3 tipuri de bruschete:
1.Bruschete cu somon afumat: se pun feliile de somon afumat pe painea rumenita la toaster, se stropeste cu ulei de masline si zeama de lamaie.
2.Pentru al doilea tip se scot samburii de la masline si se taie marunt impreuna cu un catel de usturoi, se asezoneaza cu piper, se stropesc cu ulei de masline si se adauga oregano uscat si busuiocul taiat marunt.
3.La al treilea tip se decojesc rosiile si se scoate miezul, se taie cubulete, se adauga un catel de usturoi, oregano uscat, busuioc proaspat, sare, piper, zeama de lamaie si ulei de masline.

Timp de pregatire: 15 min

0 responses to "Bruschete"

Trimiteți un comentariu