Pages

Stiati ca fiecare leguma aduce un beneficiu important organismului nostru.Este foarte important sa combinam legumele in functie de actiunile lor, de exemplu: legumele rosii sunt importante pentru sistemul cardiovascular, legumele verzi ajuta la imbunatatirea vederii, legumele albe au o influenta remarcabila asupra imunitatii si legumele violet sunt renumite pentru efectele lor anti-imbatranire.
Salata bulgareasca este foarte usor de pregatit, gustoasa si foarte sanatoasa, iar combinatia de culori vii ii da un aspect atragator!
Haideti la "bucatarit"!



INGREDIENTE:
  • 6 oua;
  • 3 castraveti;
  • 2 cepe mari rosii;
  • 4 rosii;
  • un ardei gras rosu;
  • 100 g de masline;
  • 1 lingura de otet;
  • 1 salata verde;
  • 2 linguri de ulei de masline;
  • sare, piper;
  • 1 lingura de condimente pentru salata.
MOD DE PREPARARE:

      1. Puneti o oala cu apa pe foc peste care presarati un varf de cutit de sare si adaugati ouale sa fiarba timp de 5-7 minute. Dupa ce au fiert, le curatati si le taiati in sferturi.
      2. Taiati rosiile cubulete, ceapa julienne, iar castravetii si ardeiul gras felii subtiri.
      3. Spalati salata verde, adaugati-o intr-un bol si puneti peste ea celelalte legume si maslinele.
      4. Peste salata obtinuta adaugati uleiul de masline, otetul, sare, piper si condimentele pentru salata.
      5. Asezonati salata cu ouale fierte in prealabil.

0 responses to "Salata bulgareasca"

Trimiteți un comentariu