Pages


Cu aceasta reteta intram in bucataria italiana, o bucatarie plina de paste de toate felurile, combinatii inedite, gusturi minunate pentru iubitorii de paste.O cina usoara slab bogata in calorii.


INGREDIENTE:
  • 300 g farfalle;
  • 1 ceapa medie ;
  • 3-4 catei de usturoi;
  • 3-4 rosii;
  • 200 g suc de rosii;
  • 200 g sunca de pui;
  • sare, piper, busuioc;
MOD DE PREPARARE:
Se pun 2 linguri de ulei in tigaie unde se adauga ceapa taiata marunt,cand devine translucida(sticloasa) se adauga usturoiul zdrobit.Se adauga sucul si rosiile tocate marunt si se lasa la foc 5-10 minute.Separat se fierbe pasta in functie de instructiunile de pe pachet.Peste pastele fierte se adauga sosul gatit in prealabil si sunca de pui.Se condimenteaza cu busuioc,sare si piper.

Pofta buna!

Timp de preparare: 30 minute

0 responses to "Paste cu sunca"

Trimiteți un comentariu